Ægte, nære og betydningfulde relation

Det er et must for mig at være i en ægte og nærværende relation.

Det betyder, at være sammen om alt det, der er. Alt det udefinerbare, mærkelige, smertefulde, glædelige, sorgfulde, pinagtige, sjove, pinlige, skamfulde m.m. For at kunne forandre noget besværligt i dit liv, skal du trodse dine forsvar og finde modet frem til at være med alt det, der er inden i dig. I fællesskab kan vi undersøge, hvad disse følelser er drevet af og efterfølgende se muligheder og tage stilling til, om det skal fortsætte på den måde eller om der skal findes en ny vej.

Træerne er endnu ikke vokset ind i himlen. Vejen er lang. Der er stor forskel på hvilken vej, du går på. Min erfaring er, at selv om vejen er lang med dybe huller og store sten, kan vejen forandre sig til at være meget mere jævn, selvfølgelig med sving og småsten, men også oftere, hvor du træder i det fineste sand.

Du er velkommen, så vi sammen kan finde din vej!

Særlig interesse og ekspertice i adoption

I mange år har jeg været særlig optaget af adoption. Hvad vil det sige at blive adopteret, hvordan er det at være adopteret, hvad betyder det for ens udvikling at være adopteret.Hovedårsagen er, at jeg selv er adopteret. På egen krop har jeg oplevet at blive flyttet fra en familie til en anden, til et andet land, oplevet sprogbarrierer og at tilpasse mig en helt anden kultur m.m.

Jeg har arbejdet med min egen adoption på godt og ondt. Har her igennem fundet ressourcer til at være aktiv i adoptionsforeninger, og skabe netværk med adopterede, adoptanter og pårørende. Det har givet mig mange fortællinger og erfaringer om glæder og besværligheder, som er en del af det, at have adoption og adskillelse med i rygsækken.